P&O MG LATAM

Piranti Hyperrealistic lan Lanjut

Video Prosthesis * MG Latam

Tabel isi

Prosthetics lan Orthoses Lanjut * Eksternal lan Hiperrealistik

Relief fisik lan emosional sing dikarepake pasien

Solusi eksklusif lan inovatif kanggo wong sing kudu ningkatake kesehatan lan penampilan fisik, utamane kanggo wong sing nandhang trauma utawa penyakit bawaan; nandhang mundhut jempol utawa tangan (phalanx distal, tengah lan proksimal), amputasi sebagian utawa total saka tangan, sikil, sikil, lengen, irung, bagéan saka pasuryan utawa kuping, dodo, bokong lan anggota awak liyane lan macem-macem bagean njaba. saka awak. Pribadi, kanthi pas ergonomis lan eksklusif. Iki digawe kanggo ngukur saben individu lan cocog karo anatomi, morfologi, fisiognomi lan warna kulit.

Teknologi eksklusif, MG LATAM, bisa ngimbangi kekurangan ortopedi.
Reproduces anatomi nyata lan kosmetik saka sabar. Sampurna niru tampilan nyata saben individu. Rekonstruksi bagean awak sing dimutilasi, kanthi cacat utawa cacat genetik.
Prostheses MG majeng lan hiper-realistis bakal duwe informasi utama wong kasebut; morfologi, sidik jari, ukuran, warna kuku, tahi lalat lan vena, lsp.
Kabeh bisa rampung, ing bagean kanggo kontak langsung cedhak karo customer saindhenging proses Manufaktur. Kanggo nampung tingkat mundhut apa wae, utamane kanggo amputasi parsial, kanthi anané phalanx utawa tunggul sisa. Kanggo kasus sing luwih rumit utawa dismemberment, sampeyan kudu takon spesialis MG babagan alternatif sing kasedhiya kanggo sampeyan.
Ing kabeh kasus, wis dijamin prostheses MG majeng lan hyper-realistis sampurna ditempelake ing stump utawa perangan awak ampas. Padha ora tiba UTAWA LOOSEN karo nggunakake saben dina.
Thanks kanggo SOQ-MG * MG Orthopedic Sock (paten ditundha). Padha bisa dilebokake utawa dicopot ing sawetara detik, padha pas banget. Prostheses MG lanjut lan hiper-realistis ora mbutuhake bahan kimia utawa piranti khusus, lem utawa bandage kanggo penempatan saben dina. Nor sembarang technique khusus utawa piranti tambahan kanggo mbusak mau.

The Specialists * MG LATAM

Filosofi saka MG LATAM nggawe lan tim desain khusus adhedhasar sensitivitas pangerten sing saben lesi iku unik, uga saben piranti (maju lan non-maju) sing digawe.

Pangguna nampa potongan-potongan eksklusif sing dipersonalisasi sing pas sacara anatomis, sing pas karo bagean awak sing kena pengaruh, kabeh miturut syarat khusus wong kasebut.

Teknologi matriks asale saka studi permanen lan jero babagan sistem ortopedi manungsa, liwat ilmu kayata:

  • Morfologi (disiplin ilmu, dumadi saka Anatomi deskriptif, topografi utawa regional lan fungsional)
  • Biomekanika (sinau babagan mekanika sing ditrapake kanggo awak manungsa)
  • Kinesiology (disiplin medis sing nyinaoni gerakan awak)
  • Ergonomi (adaptasi obyek lan lingkungan kanggo anatomi lan fisiologi manungsa)

Iki digayuh kanthi asosiasi karo disiplin lan katrampilan liyane, sing nggawe perpaduan sing cocog antarane ilmu, obat, anatomi, kimia, mekanika, biomekanik, elektronik, teknologi 3D, kerajinan, seni, lan liya-liyane.

Proses kabeh nyebabake nggawe teknologi lan teknik manufaktur sing inovatif.

Profesional MG LATAM sing nggawe piranti ortopedi, sinau lan kerja kanthi permanen kanggo nutupi saben rinci sing dibutuhake dening pasien, tansah golek metodologi, panemuan sing menehi relief nyata supaya pasien, bebarengan karo kulawargane, pulih utawa nambah kualitas. saka urip.

Layanan Konsultasi, Sinau, Diagnosis lan Assessment
Layanan Konsultasi, Sinau, Diagnosis lan Assessment
Saliyane saran tangan pisanan, pasien, klien lan pangguna * MG LATAM, entuk perhatian lan konsep langsung spesialis ing desain lan produksi (kreatif lan ahli kelas donya).

Apa layanan konsultasi khusus lan pribadi?

Iku langkah pisanan kanggo njupuk ing sembarang proses sing melu dealing with patients utawa pangguna sing duwe kabutuhan individu lan tartamtu lan syarat.

Liwat konsultasi kanggo sinau, diagnosa lan evaluasi (ing wong utawa adoh), spesialis lan personel qualified saka P&O MG LATAM nemtokake tata cara kanggo tindakake, perawatan lan produk cocok, miturut kabutuhan individu lan kahanan saka kasus.

Pasien bakal nampa: jawaban sing akurat, cepet lan jelas sing bakal ngilangi keprihatinan. Kanthi saran profesional langsung, uga saran sing migunani lan praktis, kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti lan ngatur kahanan sampeyan. Apa sing bakal nggampangake proses rehabilitasi, kanthi prosthetics ing wektu paling cendhak, kanthi asil lan rega sing paling apik.

Leer Más
Prosthesis payudara utawa payudara
Prosthesis payudara utawa payudara
Prostesis payudara njaba umume migunani kanggo wanita sing wis mastektomi. Prostheses iku kuwat, alus, spons, entheng lan tahan, kanthi tekstur sing niru kulit manungsa. Padha realistis kanggo mripat lan tutul, malah penthil niru sing nyata (utawa sing sabar) banget. Dirancang adhedhasar anatomi lan morfologi nyata pangguna, kanthi tampilan unik lan alami. Netepake saben rinci babagan cedera sing dialami.

prosthetics nyata

Senadyan prosthesis njaba kanggo panggantos susu buatan iku nyata banget yen ing pirang-pirang kasus, sanajan kanthi dada telanjang, bakal angel diweruhi yen iku payudara buatan.

Kanggo nggawe, rincian sing paling halus sing ditemokake ing areola lan puting susu uga direproduksi

Tujuan utamane yaiku mbantu nganggo sandhangan normal (ora khusus) supaya wong wadon sing nganggo dheweke tansah nuduhake anatomi sing nyukupi.

Proses nggawe lan produksi tujuane kanggo niru kanthi alami, ing pirang-pirang aspek, payudara nyata sing ilang utawa dicopot.

Kanthi penampilan fisik sing apik, saliyane kanggo ngimbangi akeh emosi. Utamane menehi kenyamanan lan keamanan kanggo wanita sing nggunakake, kanthi bisa nampilake rasukan sing disenengi, njaga gaya sing disenengi nggunakake meh kabeh jinis sandhangan; bra, bra, blus, t-shirt, tank top, swimsuit, olahraga utawa kasual ndhuwur, etc. Tanpa nggatekake kelainan utawa kelainan fisik ing dhadhane.

Satemah saged nindakaken kagiyatan padintenan, gesang lan busana kanthi normal lan martabat. Lan malah bisa nindakake kegiatan fisik tanpa ana keprihatinan, kacilakan utawa gangguan eksternal.

Leer Más
Lisfranc Foot Prosthesis
Lisfranc Foot Prosthesis
Lisfranc-jinis utawa tarsometatarsal kaki prostheses adhedhasar teknologi sing nggabungake ortopedi, komponen artistik karo unsur liyane, kang bisa ngganti kosmetik lan anatomi, ing akeh kasus, fungsi saka kabeh sikil uga apik utawa miturut ilang. bagean.

Amputasi Lisfranc utawa tarsometatarsal.

Nalika sampeyan nandhang amputasi parsial saka sikil

Imbangan iki diowahi, ing sawetara kasus, cepet utawa mengko sequelae liyane lan deformities katon, nanging karo perawatan lan nggunakake piranti sing cocok bisa dicegah utawa malah didandani.

Pengaruh psikologis, sekuel sing uga kudu dianggep

Kaya dene utek nandhang sangsara, jiwane uga nandhang sangsara amarga ora ana sikil, angel nampa owah-owahan ing awak lan rasa beda karo wong liya lan awake dhewe. Mbukak sikil telanjang bisa dadi traumatik, malah kanggo anggota kulawarga. Nanging uga angel kanggo pasien nampa istirahat estetis lan nolak gayane, nalika dheweke dipeksa nganggo sepatu khusus utawa ora bisa nganggo sepatu loro kanthi ukuran sing padha, utawa nggunakake jinis lan gaya sepatu miturut sandhangane. utawa mung sing paling disenengi.

Kanggo mangerteni sikil

Kaping pisanan, kita kudu ngerti fungsi utamane yaiku: Dadi penyangga sing penting supaya bisa obah kanthi biped (kaki loro).

Kaki nindakake sawetara fungsi dhasar:
Nyerep kabeh bobot awak, menehi keseimbangan.
Nyerep impact pancet, cushioning energi diprodhuksi dening pasukan kui mlaku.
Adaptasi kanggo macem-macem jinis lumahing, kalebu sing paling ora duwe aturan baku.
Fungsi minangka tuas kaku sing nggawe pasukan propulsive perlu kanggo lumaku.
Transfer pasukan rotasi sing diprodhuksi dening pinggul.
Temenan, iku relevan karo pawai.

Informasi kaki proprioceptive

Ana sensor khusus ing otot, tendon, lan sendi sing sensitif marang gerakan utawa tekanan. Iki mbantu otak ngerti kepiye posisi sikil sampeyan ing permukaan.

Koordinasi otak fisik saka sikil

Kabeh struktur sing mbentuk sikil, otot lan tendon bisa bebarengan karo balung, ligamen, sendi, kabeh selaras karo otak, supaya sikil bisa nindakake fungsi kasebut. Yen salah siji saka komponen kasebut ora bisa digunakake kanthi bener, kabeh komponen liyane bakal kena pengaruh.

Leer Más
Prosthesis puting susu
Prosthesis puting susu
Advanced Nipples diprodhuksi dening seniman super-spesialisasi, sing nggunakake bahan mentah uga khusus, kanthi kualitas lan daya tahan sing paling dhuwur, ditambah karo teknik sing eksklusif.

Realisme lan kepuasan

Product dirancang kanggo nggawé ulang alam paling bisa lan kasunyatan. Diwenehi tampilan lan aran kanggo tutul, padha karo kulit asli. Pinggirane nyawiji banget karo payudara liyane. Kanthi perawatan sing tepat, puting prostetik bisa awet banget.

mesthi! Prosthesis Advanced Nipple uga nduweni resistensi kanggo macem-macem faktor fisiologis, fisik lan kimia kayata; kringet manungsa, asor utawa salinitas segara. Kajaba iku, padha aman kanggo nggunakake ing banyu amarga pas sampurna kanggo wangun dodo. Bakal tetep mantep ing dhadha lan ora bakal obah sajrone aktivitas banyu normal kayata nglangi.

Leer Más
Syme Foot Prosthesis
Syme Foot Prosthesis
Prostheses kanggo Syme's Amputation utawa disarticulation ankle dirancang kanthi teknologi eksklusif lan canggih sing nggabungake komponen ortopedi, artistik karo unsur liyane, sing bisa diganti kanthi kosmetik lan anatomi, ing pirang-pirang kasus, fungsi tungkak uga apik. kabeh sikil utawa gumantung ing bagean sing ilang.

Operasi jinis syme yaiku babagan disarticulation saka tungkak.

Salah sawijining kaluwihan wiwitan yaiku tingkat kematian sing luwih murah tinimbang amputasi ing ngisor dhengkul. Kauntungan iki ora dipikirake maneh amarga kemungkinan pemasangan prostetik ing amputasi infracondylar wis apik banget.

Saiki, kauntungan dhasare yaiku kanggo nuduhake distribusi beban antarane bagian distal amputasi lan pasuryan anterior tibia liwat prostesis sing dirancang khusus kanggo tujuan iki. Nanging, prostesis iki saiki ora bisa ngasilake efek biomekanik sing luwih maju kaya prostesis infracondylar.

Kerugian potensial saka amputasi iki ing klompok diabetes yaiku kena ulkus tekanan anyar saka sisa fibular lan, ing kasus perfusi sing kurang saka penyakit pembuluh darah, ana risiko komplikasi kulit sekunder.

Informasi kaki proprioceptive

Ana sensor khusus ing otot, tendon, lan sendi sing sensitif marang gerakan utawa tekanan. Iki mbantu otak ngerti kepiye posisi sikil sampeyan ing permukaan.

Koordinasi otak fisik saka sikil

Kabeh struktur sing mbentuk sikil, otot lan tendon bisa bebarengan karo balung, ligamen, sendi, kabeh selaras karo otak, supaya sikil bisa nindakake fungsi kasebut. Yen salah siji saka komponen kasebut ora bisa digunakake kanthi bener, kabeh komponen liyane bakal kena pengaruh.

Leer Más
100% template khusus, bantalan lan aksesoris kanggo sikil
100% template khusus, bantalan lan aksesoris kanggo sikil
Orthosis kaki fungsional minangka piranti ortopedi sing bisa ningkatake integritas sikil lan sendi ekstrem ngisor, nolak gaya reaksi lemah sing nyebabake gerakan balung sing ora normal nalika fase dhukungan mlaku. Dheweke uga mbenerake lan nyegah macem-macem deformitas, anomali lan sequelae sing disebabake dening ciloko lan penyakit sikil. Panggunaan orthoses fungsional kanggo mbenerake postur sikil sing kurang apik wis nuduhake perbaikan ing akeh pasien kanthi mbenerake rotasi internal-eksternal sing berlebihan lan deformitas sikil varus utawa valgus.

Produk sing migunani kanggo ngatasi sawetara masalah ing bagian ngisor, utamane sikil. Sing disebabake lan / utawa asale saka macem-macem cacat, mutilasi parsial utawa total kayata Chopart, Lisfranc, amputasi Syme, lsp.
Padha uga nutupi solusi kanggo ciloko cilik sing disebabake dening penyakit, olah raga utawa sequelae operasi, kayata; sikil diabetes, scuffs, nangis, dismembered driji sikil, lengkungan dhuwur, flat feet, tombol, spurs, etc.
Produk super-custom ngidini pasien nyandhang meh kabeh jinis sepatu, nylametake amputee utawa pasien sing tatu kanggo entuk sepatu khusus, lan uga nggunakake sepatu khusus utawa ortopedi sing wajib.

Leer Más
Tutup ortopedi kanggo driji, pelindung lan koreksi
Tutup ortopedi kanggo driji, pelindung lan koreksi
Lengan ortopedi sing nglindhungi, mbenerake, nyegah lan nyuda macem-macem jinis ciloko. Utamane ing stump sing mentas dilakokno, padha nambah marasake awakmu, mbenerake lan nyegah deformasi lan gedhe banget inflammation saka driji utawa stump sing utawa bakal ing proses marasake awakmu.

Inovasi lan eksklusivitas

Nggawe, desain lan produksi piranti canggih kanggo driji tangan manungsa. Teknologi sing nggabungake orthopedic, komponen artistik karo unsur liyane.

Bantuan khusus banget kanggo pasien amputasi, deformitas, malformasi parsial utawa lengkap utawa jinis ciloko liyane sing bisa uga amarga traumatik, minangka akibat saka penyakit utawa wiwit lair.

Proteksi lan korektor

Piranti sing dirancang kanggo nglindhungi utawa mbenerake, ing umume kasus (gumantung saka karakteristik ciloko) nindakake loro fungsi kasebut.

Perlu banget kanggo driji sing ngalami operasi utawa prosedur bedhah. Nanging, utamane mbantu wong sing nandhang amputasi.

Panggunaan sing tepat lan pas wektune ngindhari sekuel lan malah nyegah amputasi utawa operasi ing mangsa ngarep sing bisa kedadeyan amarga gedhene utawa jinis penyakit, kaya ing kasus diabetes (amputasi berulang), uga amarga kacilakan pasca operasi, amarga penyembuhan tunggul sing ora apik. , lsp.

Ing pirang-pirang kasus, ora digunakake kanggo wektu sing cukup bisa nyebabake stump dadi cacat lan nggawe proses pas luwih dawa, luwih angel lan mulane luwih larang kanggo pasien.

Nglindhungi saka akeh jinis ciloko

Lengan driji uga dirancang kanggo pangayoman utawa koreksi saka macem-macem penyakit, masalah lan kahanan sing ana gandhengane karo driji:

  • Nglindhungi saka calluses
  • Pelindung Jari Retak
  • Nglindhungi saka Burns
  • Nglindhungi retak saka dermatitis kontak
  • Bantuan ing lesi keratotic
  • Ngilangi lan nyegah gesekan
  • Ngilangake tekanan sing berlebihan ing driji
  • Proteksi pucuk driji
  • Dheweke nglindhungi kanthi hipersensitivitas saraf driji
  • Nawakake proteksi kanggo driji sikil cakar utawa palu
  • Pain relief lan pangayoman umum
  • Dheweke nyuda rasa lara lan inflamasi yen sampeyan nandhang tatu utawa kobong ing driji
  • Ngilangi nyeri arthritis sing disebabake dening tension lan tekanan
  • Relieves stres atletik saka ciloko
  • Nyerep tekanan lan gesekan ing operasi sing bubar dijlentrehake

Nyedhiyakake lan menehi katentreman atine

Nyingkiri kasangsaran amarga nyeri, amarga nglindhungi ujung saraf driji utawa tunggul saka rasa nyeri amarga ciloko sabanjure, amarga gesekan utawa kontak lan pukulan ing permukaan sing kaku.

Leer Más
lengen ortopedi kanggo driji sikil
lengen ortopedi kanggo driji sikil
Lengan ortopedi sing nglindhungi, mbenerake, nyegah lan nyuda macem-macem jinis ciloko. Utamane ing stump sing mentas dilakokno, padha nambah marasake awakmu, mbenerake lan nyegah deformasi lan gedhe banget inflammation saka driji utawa stump sing utawa bakal ing proses marasake awakmu.

Inovasi lan eksklusivitas

Nggawe, desain lan produksi piranti generasi pungkasan kanggo driji sikil manungsa. Teknologi sing nggabungake orthopedic, komponen artistik karo unsur liyane.

Bantuan khusus banget kanggo pasien amputasi, deformitas, malformasi parsial utawa lengkap utawa jinis ciloko liyane sing bisa uga amarga traumatik, minangka akibat saka penyakit utawa wiwit lair.

Proteksi lan korektor

Piranti sing dirancang kanggo nglindhungi utawa mbenerake, ing umume kasus (gumantung saka karakteristik ciloko) nindakake loro fungsi kasebut.

Perlu banget kanggo driji sing ngalami operasi utawa prosedur bedhah. Nanging, utamane mbantu wong sing nandhang amputasi.

Panggunaan sing tepat lan pas wektune ngindhari sekuel lan malah nyegah amputasi utawa operasi ing mangsa ngarep sing bisa kedadeyan amarga gedhene utawa jinis penyakit, kaya ing kasus diabetes (amputasi berulang), uga amarga kacilakan pasca operasi, amarga penyembuhan tunggul sing ora apik. , lsp.

Ing pirang-pirang kasus, ora digunakake kanggo wektu sing cukup bisa nyebabake stump dadi cacat lan nggawe proses pas luwih dawa, luwih angel lan mulane luwih larang kanggo pasien.

Nglindhungi saka akeh jinis ciloko

Lengen sikil uga dirancang kanggo pangayoman utawa koreksi saka macem-macem penyakit, masalah lan kahanan sing ana gandhengane karo driji sikil:

  • Penyerap kejut, amarga nyerep tekanan lan gesekan ing operasi sing bubar dijlentrehake
  • Nglindhungi saka calluses
  • Kapisah lan bener klinodactyly, deformitas driji bengkong utawa ridged
  • Pelindung Jari Retak
  • Nglindhungi saka Burns
  • Nglindhungi retak saka dermatitis kontak
  • Bantuan ing lesi keratotic
  • Ngilangi lan nyegah gesekan
  • Ngilangake tekanan sing berlebihan ing driji
  • Proteksi pucuk driji
  • Dheweke nglindhungi kanthi hipersensitivitas saraf driji
  • Nawakake proteksi kanggo driji sikil cakar utawa palu
  • Pain relief lan pangayoman umum
  • Dheweke nyuda rasa lara lan inflamasi yen sampeyan nandhang tatu utawa kobong ing driji
  • Ngilangi nyeri arthritis sing disebabake dening tension lan tekanan
  • Relieves stres atletik saka ciloko

Nyedhiyakake lan menehi katentreman atine

Nyingkiri kasangsaran amarga nyeri, amarga nglindhungi ujung saraf driji utawa tunggul saka rasa nyeri amarga ciloko sabanjure, amarga gesekan utawa kontak lan pukulan ing permukaan sing kaku.

Leer Más